Om sykl.no

Resultater, statistikk og historikk for norske ritt og ryttere samlet på et sted! Sykl.no oppdateres gjevnlig med resultater fra alle ritt på den norske NCF-rankingen. Målet er at siden skal gi deg den enkleste og beste oversikten over de nasjonale rittene. Resultater hentes fra arrangørenes og sykkelforbundets hjemmeside, og rankinger og statistikker regnes ut fra disse.

Norgescupen og NCF-rankingen er forbundets rankinger. Selv om målet et at sykl.no skal være så korrekt som mulig så er det oversiktene på www.sykling.no som er de offisielle. I de tilfelllene utregningen til sykl skiller seg fra forbudets kontaktes forbudet og sykl.no sin utregning blir stående til forbundet gir en tilbakemelding. Derfor kan du i perioder finne forskjeller mellom sykl.no og ncf sine rankinger.

Andre statistikker du finner på sykl, som f.eks lagranking for NC og NCF-rankingen er uoffisiell, og kun regnet ut for gøy. Har du en god ide eller et ønske om et statistikk? Gi tilbakemelding på mail, twitter eller facebook!

Målet er å være feilfrie, men noen ganger sniker det dessverre seg inn feil. Forhåpentligvis er det langt mellom dem, men finner du en feil så gi beskjed og den vil bli rettet så fort som mulig. Sykl.no tar ikke ansvar for feil, i den grad det skulle ha konsekvenser for noen. Det henvises til arrangørenes resultatlister ved klager, feilregistreringer av brikker etc.

Sykl.no er et hobbyprosjekt og drives på frivillig basis. Gi gjerne tilbakemeldinger, forslag til forbedringer, ris og ros. Ønsker du å bidra så ta frimodig kontakt!

Kontaktinformasjon:
mail: db(a)sykl.no
twitter: @sykldotno
facebook: www.facebook.com/sykl.no